Gullkrystaller fra England

Menu:

Linker om mikro:

Siste nytt

Siden er ikke lenger aktiv og foreningen er heller ikke aktiv, men de siste årene har det vært mikrotreff på Mule Varde i Porsgrunn den 2. helga i februar. Antall deltakere 15-20.

Mer info senere kanskje ...

Nedenfor finnes linker til web-steder som kan være nyttige for mikrosamlere

Nyttig:

- MinDat
- Athena
- Webmineral


Mikroklubber:

AFM, Frankrike
AMI, Italia
New Engand,US
BMS, Engand

Velkommen til web-sidene til Norske Mikrosamleres Forening 

Velkommen til internettsiden til NMF. Klubben er åpen for deg som samler mineraler som er så små at du må bruke mikroskop for å se dem.

Det å danne en klubb eller forening handler om kommunikasjon - om det å gi og å få informasjon. Da er internett uslåelig. Med forumet kan hvem som helst, når som helst, hvor som helst, komme i kontakt med andre mikrosamlerer. 

Vi kan bytte, diskutere, komme med gode råd om litteratur, mineral-lokaliteter, teknikker og legge inn lengre illustrerte artikler som alle kan dra nytte av. Vi bør også dra på turer og arrangere byttetreff. Vi vil aldri bli en stor klubb. Når jeg gikk ut med den lille notisen i Stein for å starte en mikroklubb, hadde jeg håpet på 10 - 15 interesserte mikrosamlere. Nå er det 14 stykker som har sagt seg interessert, og jeg veit om flere som garantert vil være med.

Internettstedet bør være kjernen i klubben. Den eneste kostnaden jeg ser at vi noen gang vil komme til å få er utgifter til domenenavn og serverleie. 

Vi er helt i startfasen med dette nettstedet. Innholdet så langt er kun ment som en begynnelse å form og innhold bør diskuteres nærmere. KOM MED GLUPE INNSPILL! Nettstedet blir ikke bedre enn DU gjør det til! 

Hva skal klubben vår hete og hva skal vi drive med? Her er noen kjappe navneforslag:

Har du andre gode navneforslag? Ja, men så kom med dem da! Kom med linker til interessante internettsteder. 

Hilsen ot